Get Adobe Flash player

Днес  в класните стаи и по коридорите беше розово. Розов беше  цветът на всяка една инициатива- розови блузки и тениски, лентички, табла, постери. В розово грейна и раницата- импровизираната пощенска кутия за сигнали на проявен тормоз. Почти като атракция се прие и политащото розово хвърчило, на чиято опашка закачиха своите послания всички класове- от първи до седми с призива- НЕ на тормоза, но НЕ за един ден!

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Предай нататък!...

                                                        Нека доброто започне от теб!

С това послание учениците от II ,,б” се включиха в мероприятията, посветени на Деня на толерантността. С помощта на класния ръководител  госпожа Димитрова, изработиха ,,Цветето на толерантността”. На него записаха  златни правила за уважение, милосърдие, доброта, които трябва да спазват и с гордост да казват: ,,Аз променям моето училище”. Учениците  написаха мисли в ,,Книгата на доброто” и изгледаха презентация поднесена от госпожа Т.Максимова.

   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ден на народните будители

В навечерието на 1 ноември, учениците от 4а и 4б клас поздравиха

учители и ученици от ОУ "Христо Г. Данов" с кратка програма. Тържеството бе организирано от В. Атанасова и Ф. Забунова.

 

 

 

 

 

Участие  учител от ОУ "Христо Г. Данов" в работна среща на учителите по ФВС

Учителят по ФВС г-н Абди участва в работна среща на тема "Извънучебните спортни дейности и тяхното влияние за обхвата на проблемни ученици". Той изнесе презентация по темата и сподели своя опит като учител по ФВС в ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино. Представянето му бе впечатляващо и получи специални поздравления от експерта по ФВС - г-н Жилков.