Get Adobe Flash player

Под вещото ръководство на мастършефовете Тодорка Юнакова и Цвета Вълкова най-малките готвачи бъркаха вкусни кексчета и пици, достойни за всяка италианска пицария. На Велики четвъртък традицията беше спазена – четвъртокласниците изпъстриха яйцата с красиви празнични багри и изработиха празнична украса.

Шеф Делчева и шеф Мичева спретнаха истинско кулинарно състезание за учениците от 5а клас. Черешката на тортата грабнаха Назмие и Мериян, които спечелиха след тайно гласуване на учителския колектив.

Учениците на г-жа Ненова от 6в направиха рисунки на тема "Великден". Те също спазиха традицията и боядисаха красиви шарени яйца.

 

За седмите класове седмицата премина под мотото „Бъдещето на Земята е в нашите ръце“. Класните ръководители г-жа Георговска и г-жа Врачкина подготвиха видеа, свързани с един глобален проблем „Замърсяване и опазване на околната среда”. Учениците се включиха активно. Те търсиха материали по темата, изпратиха снимки с цветя и овошки, за които се грижат. Специално внимание отделиха на предстоящия Ден на Земята – 22-и април, като написаха послания и нарисуваха рисунки. Последния ден от седмицата беше посветен на кариерното ориентиране. Децата се запознаха с професии от туристическия бранш и впечатлиха с кулинарни умения.  Повече тук: https://drive.google.com/file/d/1qAziqyuBHFoXKq5oIAcJA-HvvWK_2kbU/view?usp=sharing

Обучението от вкъщи заради извънредното положение даде възможност на учениците от IIб клас да се впуснат в нови приключения. Сред любимите занимая са живите листове, математическите пъзели, забавните математически игри, приказките. Най- интересни са часовете по рисуване и технологии.