Get Adobe Flash player

 

 

Политика за поверителност на личните данни в ОУ "Христо Г. Данов" – с. Розино

1.  Обща информация

 От 25 май 2018 г. влезе в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз.

Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

 ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

 2.  Приложение на настоящата Политика за поверителност

 В качеството си на администратор на лични данни, ОУ "Христо Г.

Данов" с. Розино отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са

необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

 Информация относно Администратора на лични данни

 Наименование: ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино

  • Седалище и адрес на управление: общ. Карлово, с. Розино, ул.

„Христо Ботев” №55

  • Лице за кореспонденция: Таня Караколева
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Телефон.: 0877676180

 Информация относно компетентния надзорен орган

 Наименование: Комисия за защита на личните данни

  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2
  • Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2
  • Телефон:02 915 3 518
  • Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Уеб сайт: cpdp.bg

 ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино е администратор на личните данни (т.е. информацията, която идентифицира конкретно лице, като например

 име и фамилия или адрес на електронна поща), които събираме от и за вас чрез уебсайта.

 Настоящата Политика за поверителност важи за всички потребители, включително тези, които използват уебсайта без да са регистрирани или абонирани за услуги в него.

 3.  Видове лични данни които събираме

 ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино може да събира за единствено следните данни:

 име и фамилия

  • телефонен номер
  • адрес на електронна поща

 които предоставяте, като попълвате форми за контакт в сайта

 Ние обаче не събираме специални категории лични данни за Вас, като например лични данни, разкриващи:

 расов или етнически произход

  • политически възгледи
  • религиозни или философски убеждения
  • членство в синдикални организации
  • обработка на генетични данни
  • биометрични данни с цел уникално идентифициране на физическо лице
  • данни относно здравословното състояние
  • сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическо лице
  • лични данни, свързани с осъдителни присъди и престъпления.

 4.   Цели при събирането на личните ви данни

 Основната причина, поради която събираме личните Ви данни е да Ви осигурим достъп до уебсайта или услугите на ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино , както и да осъществим взаимодействието Ви с такива услуги.

 Понастоящем единствено обработваме данните Ви с цел:

 Обработка на запитвания

  • Оказване на съдействие
  • Персонализирана комуникация с вас

 Предоставянето на личните Ви данни не е задължително. Ако обаче решите да не предоставяте личните си данни, може да нямате достъп за използване на някои от функциите на уебсайта.

 Понастоящем не обработваме данните ви с цел изпращане на:

 оферти

  • маркетингови съобщения

 Ако планираме такива действия в бъдеще, то ще бъде направено само с предварителното ви съгласие.

 5.  Принципи при събирането на личните ви данни

 

Сигурността на данните Ви е приоритет за нас. За тази цел ОУ "Христо Г. Данов" с. Розино е предприело адекватни административни,

технически и физически мерки за защита на личните ви данни срещу

загуба, кражба и неразрешено използване, разкриване на модификации.

6.   Срок на съхранение на личните Ви данни

Ще запазим данните ви само за периода, необходим за изпълнение на

целите, за които са събрани, както е посочено в настоящата Политика за поверителност. Във всеки случай, личните данни, събрани за целите,

посочени в т. 4 от настоящата Политика за защита на личните данни, се запазват за времето, необходимо за предоставяне на достъп до уебсайта.

В края на периода на запазване личните ви данни ще бъдат анулирани, анонимизирани или обобщени.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/ourozino/public_html/templates/ou_rozino1/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/ourozino/public_html/templates/ou_rozino1/html/modules.php on line 36